DE BINNENDEUR IS OFFICIEEL DEALER VAN SKANTRAE BINNENDEUREN.

Een mooie binnendeur maakt de stijl in jouw huis compleet. Skantrae binnendeuren zijn geschikt voor iedere toepassing: van keukendeur en badkamerdeur tot slaapkamerdeur of kastdeur!


Op zoek naar nieuwe binnendeuren om jouw interieur stijlvol af te maken of een boost te geven? Skantrae heeft een ruim assortiment binnendeuren met uiteenlopende stijlen in zowel standaardmaten als maatwerk. We hebben de verschillende stijlen ingedeeld in series. Iedere serie bestaat uit deurmodellen met een vergelijkbare stijl. Om het je makkelijk te maken kunnen we je deur ook aflakken met de Skantrae Aflakservice.
 

Metalen / aluminium deuren

Geïnspireerd op de industriële en minimalistische trend biedt Skantrae nu naast hout ook metalen / aluminium deuren aan in de SlimSeries deurenlijn, genaamd SlimSeries Alu. Metalen / aluminium deuren zorgen voor veel lichtinval en geven jouw interieur een stijlvolle uitstraling. Kom langs in de uitgebreide showroom van De Binnendeur om uw deur samen te stellen.
 

Bekijk hier ons assortiment
Skantrae binnendeuren >


Kom langs en bezoek onze showroom te Waddinxveen (tussen Gouda en Zoetermeer) voor meer informatie! Coenecoop 21 - 2741 PG Waddinxveen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: info@debinnendeur.nl

Skantrae_button.jpg