Renovatiekozijn

Renovatiekozijnen

Bent u op zoek naar een renovatie kozijn ter vervanging van een bestaand nieuwbouwkozijn? Wij bieden renovatiekozijnen. Dit is een stijlvol binnendeurkozijn, gemaakt van massief hout. Een houten reno¬vatie kozijn maken we op maat en is ideaal toe¬pas¬baar voor het vervangen van een bestaand kozijn. Dit renovatie kozijn heet ook wel een colo kozijn.

De stalen nieuwbouwkozijnen die standaard geplaatst worden, zijn niet bepaald sfeervol en karakteristiek te noemen. Zoekt u dit wel? Dan kunnen wij een stijlvolle, warme oplossing bieden met een renovatie kozijn in het wit of (in overleg) zwart.

Vervangen stalen kozijn

Nieuwbouwwoningen krijgen standaard een stalen deurkozijn. Een renovatie kozijn (colo) wordt precies op maat gemaakt en hier overheen geplaatst. Het vervangen kan zonder breekwerk uit¬ge¬voerd worden met behoud van dezelfde deurbreedte. Dit is ook mogelijk met bovenlicht of met een deur met glasopening als bovenlicht.

Ideaal als vervanging van een stalen kozijn maar ook voor een nieuw te bouwen huis. Doe het direct goed en laat de kozijnen geheel naar uw wens zijn. Door een renovatie kozijn te plaatsen, ontstaat er een warmere sfeer in huis, al vanaf de eerste binnendeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom langs in onze showroom tijdens onze openingstijden of maak een afspraak.
Coenecoop 21 Waddinxveen.

De voordelen van een renovatiekozijn

 • Het kozijn is gemaakt van massief hout
 • Het is een duurzaam 100% FSC-kwaliteitsproduct
 • Gemakkelijk toepasbaar voor het vervangen van een bestaand stalen kozijn
 • Geschikt om van een opdek kozijn een stomp kozijn te maken
 • Kan ook geplaatst worden in een nieuw gemaakte sparing
 • Het kozijn is leverbaar met en zonder bovenlicht
 • Eenvoudige montage zonder breekwerk
 • Geen verlies in centimeters qua deurbreedte
 • Eenvoudig te schilderen doordat het kozijn voorzien is van twee lagen primer

Nieuw kozijn, nieuwe deur

Na het plaatsen van het renovatie kozijn kunnen wij de stompe deuren plaatsen die bij uw smaak en interieur passen. Een stompe binnendeur valt altijd geheel in het kozijn. Er bestaan ook opdekdeuren, deze hebben slechts een randje dat in het kozijn valt, de rest van de deur steekt naar voren. Met een renovatie kozijn kunt u mooi een platte deur in het kozijn creëren.

Ons assortiment binnendeuren die perfect vallen in een houten renovatie kozijn bestaat uit zowel gesloten deuren als deuren met glas.

Benieuwd hoe het afhangen van de deuren in zijn werk gaat? Kom langs in onze showroom, wij vertellen u er alles over!

Hoe werkt het?

 1. Na uw aanvraag komt een monteur het kozijn en de deur bij u inmeten.
 2. Het oude kozijn hoeft niet verwijderd te worden, dus de monteur kan direct het op maat gemaakte renovatie kozijn plaatsen.
 3. Hierna wordt de op maat gemaakte deur goed afgehangen.
 4. U kunt genieten van een prachtig houten renovatie kozijn!

Als u benieuwd bent naar alle opties voor het vervangen van kozijnen, kunt u gerust naar onze showroom komen waar we u alles graag uitleggen en laten zien. In onze showroom is zo goed als ons complete assortiment te bekijken. Van binnendeuren en kozijnen tot deurkrukken en deurbeslag.

Een houten kozijn van hoge kwaliteit

In onze uitgebreide showroom mag u advies van de vakman verwachten. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd. Heeft u vragen? Bel ons op (0182) 60 12 97 of kom langs aan de Coenecoop 21 in Waddinxveen.

  Onze Vakmensen komen de deuren bij u inmeten en monteren! 

1 aanspreekpunt, van aankoop tot montage!