KAMERHOGE DEUREN VOOR EEN STIJLVOLLEĀ UITSTRALING

Kamerhoge deuren geven een strakke, stijlvolle uitstraling. Doordat het kozijn en de deur doorlopen tot aan het plafond geeft dit een ruimtelijk effect.


Bij nieuwbouw huizen kan er bij de bouw al rekening worden gehouden met de uitsparking tot boven aan het plafond. Bij bestaande huizen zorgt DeBinnendeur.nl voor de uitsparing en een strakke montage van uw kamerhoge deur.

Kamerhoge deuren zijn ook een praktische keuze als uw huis nog van stalenkozijn met opdekdeuren voorzien is en u de voorkeur geeft aan houtenkozijnen met een stompe deur. Doordat het kozijn al kamerhoog is, is de uitsparing al geschikt voor kamerhoge deuren. In combinatie met ons renovatiekozijn zijn er minimale herstelwerkzaamheden nodig na het verwijderen van het oude kozijn en krijgt u een strakke afwerking.


Bekijk hier ons assortiment deuren >

Kamerhoge_deuren.jpg

VAN STALEN OPDEK NAAR HOUTEN STOMPE KOZIJN MET KAMERHOGE DEUREN


Heeft u ook liever (kamerhoge) stompe deuren dan de minder strakke opdekdeuren in een stalen nieuwbouwkozijn? 


DeBinnendeur heeft de oplossing in de vorm van het renovatiekozijn. Een renovatie kozijn wordt op maat gemaakt en vervangt het oude stalenkozijn. Het vervangen kan eenvoudig worden uitgevoerd doordat het renoavtiekozijn over de oude sparing valt en dit zorgt voor minimale herstelwerkzaamheden na de montage.

Het renovatiekozijn is ideaal voor de montage van kamerhoge deuren waarmee het kozijn geen bovenlicht krijgt en de stijlen en deur tot aan het plafond lopen. Neem voor meer informatie gerust contact op (0182) 60 12 97!

Maak een afspraak en bezoek onze showroom te Waddinxveen (tussen Gouda en Zoetermeer) voor meer informatie!
Coenecoop 21 - 2741 PG Waddinxveen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: info@debinnendeur.nl

renovatiekozijn5.jpg